Je bekijkt nu WERKZAAMHEDEN KRUISSTRAAT

WERKZAAMHEDEN KRUISSTRAAT

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Vanaf maandag 23 april tot en met 26 april zullen de resterende werkzaamheden aan de Kruisstraat – Bekkerweg worden uitgevoerd.

Werkzaamheden

Er zullen reparaties gedaan worden door de weersomstandigheden in de winter, er zullen rode fietspaden en een geluidreducerende deklaag worden aangebracht en er zullen lijnen en figuren op de weg worden aangebracht.

Wanneer?

De werkzaamheden zullen plaatsvinden van maandag 23 april t/m donderdag 26 april. De werkzaamheden zullen elke dag plaatsvinden tussen 7.00 uur en 17.00 uur.

Afsluiting

De Kruisstraat-Bekkerweg zal geheel worden afgesloten tussen de Coriovallumstraat en de Ruys de Beerenbroucklaan.

Bewoners

Bewoners kunnen tijdens de werkzaamheden hun perceel te voet bereiken. Bewoners worden verzocht om de auto buiten het afgesloten werkvak te verplaatsen voordat de werkzaamheden beginnen op maandagochtend 23 april om 7.00 uur. De auto kan bijvoorbeeld verplaatst worden naar de afgesloten zijwegen. Bewoners kunnen huisvuil aan het begin of eind van het werkvak of in een van de afgesloten zijwegen plaatsen wanneer dit wordt opgehaald.

Bereikbaarheid

Gedurende de heleĀ periode van 23 april tot en met 26 aprilĀ is de Benzeraderweg niet vanaf de Bekkerweg bereikbaar. De Benzeraderweg kan vanaf de Welterlaan ingereden worden, tijdens de werkzaamheden zal hier een verkeersregelaar staan die dit zal begeleiden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.