Voorjaarswandeling + Buurtdiner Lindeveld

Binnenkort: Voorjaarswandeling (9 april) en Buurtdiner Lindeveld (20 mei)

 

De lente hangt in de lucht, de tuinset kan worden opgepoetst, de bloemetjes worden weer buiten gezet, de voetjes hunkeren naar schelpenzand en in gedachten dwalen we af naar heerlijke voorjaarswandeling en lange zomeravonden. Om geheel in de stemming te komen, organiseert de Stichting Buurtbelangen Lindeveld dit voorjaar twee passende activiteiten.

Voorjaarswandeling

Op 9 april is het weer tijd voor de jaarlijkse wandeling georganiseerd door de Stichting Buurtbelangen Lindeveld. Dit jaar staat de wandeling in het teken van de, wellicht bekende, Murals in en rond het centrum van Heerlen.

Kijk voor meer informatie, en om aan te melden, in de evenementenkalender.

Buurtdiner Lindeveld

Op zaterdagavond 20 mei 2017 organiseert Stichting Buurtbelangen Lindeveld vanaf 18.15u weer een zogenaamd “rolling dinner” oftewel het “Lindeveld Buurtdiner” , dit keer als voorjaarseditie !! Voor velen is dit buurtdiner inmiddels al een bekend fenomeen. Wij zoeken naar een combinatie van jongere en oudere (volwassen) buurtbewoners die het leuk vinden om te kokkerellen, maar die vooral op zoek zijn naar een gezellige avond in en met de buurt.

Kijk voor meer informatie, en om aan te melden, in de evenementenkalender.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.