KRUISSTRAAT AFGESLOTEN

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Werkzaamheden Kruisstraat-Bekkerweg

19 januari 2018 Tot eind februari vindt er een vervanging van de asfaltverharding plaats. Bestratingen worden uitgebroken, opnieuw aangebracht en voorzien van nieuwe materialen.

Bereikbaarheid

Tot eind februari is de Kruisstraat en Bekkersweg afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het werk zal in 2 faseringen worden uitgevoerd om de bereikbaarheid van de Benzenraderweg en RSM zolang mogelijk in stand te houden. De overige aansluitende zijwegen aan de Kruisstraat en Bekkersweg zijn afgesloten. Op dit moment, in fase 1, is de Benzenraderweg bereikbaar via de kruising Burgemeester Gijzelslaan-Ruys de Beerenbroucklaan – Bekkerweg.

De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd tussen 7:00 en 17:00 uur. Tijdens deze uren zijn de Kruisstraat en Bekkersweg te voet bereikbaar en na 17:00 uur kunnen bewoners deze straten met de auto bereiken, maar enkel om te laden en lossen. Dit natuurlijk zolang de werkzaamheden dit toelaten.

Omleidingsroute

Het doorgaand verkeerd wordt omgeleid via een omleidingsroute, welke op de afbeelding hiernaast zichtbaar is.

Huisvuil ophalen

Tijdens de werkzaamheden wordt het huisvuil opgehaald. Bewoners worden verzocht om de vuilcontainer aan te bieden aan het begin of eind van het werkvak of in een van de afgesloten zijwegen, waar de vuilophaaldienst deze kan ledigen. Bewoners kunnen ’s avonds de vuilcontainer weer ophalen.

Kruisstraat afgesloten

 

 

 

 

 

Voor informatie over actuele en komende wegwerkzaamheden kunt u altijd terecht op http://heerlen.limburg-bereikbaar.nl/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.