Je bekijkt nu Pleinfeest 2021

Pleinfeest 2021


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Plein
  • Categorieën:

Het is inmiddels al weer een hele tijd geleden dat wij een buurtactiviteit hebben gehad in de zomer. Tijdens de zomer van 2019 was de laatste activiteit. Nu de coronamaatregelen weer enigszins
versoepeld zijn, achten wij het mogelijk om toch, op een veilige manier, iets te organiseren. Op zaterdag 28 augustus organiseren wij een gezellige buurtdag op het Burgemeester de
Hesselleplein.

Wat is er te doen?

14.00 Jeu de Boules toernooi voor de jeugd (vanaf 6 jaar) van Lindeveld. Er is ook een supergaaf springkussen* aanwezig!

15.00 prijsuitreiking

15.00 Jeu de Boules toernooi voor de volwassenen van Lindeveld

17.00 is de foodtruck geopend en kunt u voor €6,- (per volwassene) en €3,- (per kind van 4 tot 10 jaar ) onbeperkt frietjes met snacks eten. Voor dit onderdeel is vooraf inschrijven en betalen verplicht. Het inschrijfformulier en een betaalinstructie staan onderaan dit bericht.

17.00 prijsuitreiking

Let op; Er wordt gezorgd voor water en ranja voor de kinderen. Neem zelf je eigen wijn, bier of cocktail en glaswerk mee. Wij zorgen voor ijsbakken waarin het koel gehouden kan worden.

Hopelijk tot 28 augustus dan maken wij er een mooi feestje van!!!

Het evenement wordt georganiseerd binnen de huidige maatregelen. Dit betekent dat iedereen moet zitten gedurende het evenement (geen staanplaatsen) en dat huishoudens altijd 1,5m afstand van elkaar dienen te houden.

AANMELDING IS GESLOTEN!

De financiële bijdrage dient vooraf te worden overgemaakt op de rekening van de Stichting Buurtbelangen Lindeveld o.v.v. Pleinfeest 2021. Het rekeningnummer is NL 19 RABO 0122 4864 63.

Aanmelden kan tot 18 augustus 2021.

*Gebruik van het springkussen is op eigen risico. Er is geen toezicht vanuit het bestuur van de Stichting Buurtbelangen aanwezig als toezichthouder.