Je bekijkt nu ParkCity Live

ParkCity Live


Evenementgegevens


ParkCity Live

De beleving van muziek, het mysterie van kunst & cultuur, aandacht voor ‘young talents’ en de verrassing van het onverwachte in één dynamisch openluchtfestival.

  • Van: zaterdag 30 juni 2018
  • Tot: zondag 1 juli 2018
  • Locatie: Bekkerveld, Heerlen
  • Categorie: Festival / evenement

Alles komt samen op ParkCity Live. Twee dagen vol avonturen en ontdekkingen, waar gevestigde namen, actuele trends, entertainment, het rijke popverleden of juist ondergrondse ontwikkelingen voorbij kunnen komen.

ParkCity Live kan gezien worden als ‘de afsluiter van het popseizoen in Parkstad van alle populaire popzalen’. Succesvolle acts komen op PCL nog 1x voorbij, op 1 groot festival in 2 dagen. De beleving van elke festivalbezoeker, jong en oud, en de servicegerichtheid naar de bezoeker toe, staat centraal. In voorgaande jaren bezochten 13.500 bezoekers per dag (totaal 27.000) het festivalterrein en die kwamen uit heel Zuid-Limburg, de regio Aachen en de regio Belgisch Limburg. Met dit aantal is ParkCity Live overigens helemaal uitverkocht. Meer bezoekers laten we niet toe in het park. Vanwege de diversiteit kan ParkCity Live ook gezien worden als een echt familiefestival. Er wordt voor alle leeftijden geprogrammeerd.

Het festival bestaat sinds 2010 en vindt ieder jaar plaats in het laatste weekend voordat de schoolvakanties regio Zuid beginnen (deze datum verschuift jaarlijks) in het idyllische park van Bekkerveld (Heerlen) midden in de bewoonde wereld. Een unieke, sprekende locatie die sinds afgelopen edities wordt geprezen als één van de mooiste festivallocaties van Nederland.