Heel Lindeveld bakt en braadt


Evenementgegevens


Bakkers klaar??? Bakken maar!

Geniet jij ook al jaren van het heerlijk programma Heel Holland bakt? Vind jij of is je omgeving ook van mening dat er in jou een echte meesterbakker schuilt? Dan wordt dit jouw moment.

Gebruik je meesterrecept waarmee je bij vrienden en familie altijd hoge ogen scoort en laat ook ons van jouw bakskills meegenieten. Denk hierbij verder dan alleen aan appeltaart, roomsoezen of Limburgse vlaaien. Ook hartige taarten worden door de jury bijzonder gewaardeerd.
Voor ons nieuwe evenement Heel Lindeveld Bakt zijn wij op zoek naar de Lindeveldsmeester bakker 2019.

De buurt proeft mee!

Een bakwedstrijd kan alleen goed beoordeeld worden als er niet alleen door buurtbewoners gebakken wordt maak ook buurtbewoners aanwezig zijn met bijzonder scherpe smaakpapillen. Jullie gezelligheid mag dus niet ontbreken!
Op 11 mei zullen we om 15:00 uur genieten van een gezellig en culinair samen zijn met buurtbewoners op het Burg. van Hesseleplein, beoordeel alle baksels en geniet met ons mee. Dus ben jij wellicht geen baktalent, maar kun je wel als de beste proeven, koffie of thee zetten, neem je thermoskan mee en zorg dan dat je dit evenement niet mist. Vergeet niet je buren mee te nemen!

Alle kinderen dagen we deze middag uit voor een heuse cupcakecup.

Laat jij de oven liever links liggen maar schuilt er in jou een echte grillmaster die weet hoe je een barbecue vuurtje het best op temperatuur moet krijgen? Vergeet je dan niet ook op te geven, vanaf 16 uur mogen de grillmasters namelijk aan de slag.

Aanmelden via onderstaand formulier voor 22 april 

Iedere persoon kan zich aanmelden voor één onderdeel. Leden van gezinnen kunnen zich wel afzonderlijk aanmelden voor verschillende onderdelen. Na aanmelding ontvangen de deelnemers meer informatie.