Je bekijkt nu Buurtdiner: daar zit muziek in!

Buurtdiner: daar zit muziek in!


Evenementgegevens


Buurtdiner Lindeveld: 5 oktober

“Daar zit muziek in”!

Exclusief voor bewoners van Lindeveld

Met het thema “daar zit muziek in”, kun je tijdens ons 6e buurtdiner alle kanten op! Vul het naar eigen wens in, zodat de muzikale vonken er vanaf spatten! Of je nou zelf zorgt voor een muzikaal intermezzo, of jouw gerecht swingt de pan uit…het kan en mag allemaal!!

Op zaterdagavond 5 oktober 2019 organiseert Stichting Buurtbelangen Lindeveld vanaf 18.15u  weer een zogenaamd “rolling dinner” oftewel  het “Lindeveld Buurtdiner”!! Voor velen is dit buurtdiner inmiddels een bekend fenomeen, maar we leggen het nog even uit.

Wij zoeken  jongere en oudere (volwassen) buurtbewoners die het leuk vinden om te kokkerellen, maar die vooral op zoek zijn naar een gezellige avond in en met de buurt. Het werkt heel simpel. De avond bestaat uit een gezamenlijk aperitief op 1 locatie. Hier wordt de groep na een gezellige ontvangst gesplitst in kleinere groepjes, die per gang wisselen. Na een verrassend voor-, hoofd- en nagerecht op wisselende locaties in de wijk, komt de gehele groep uiteindelijk weer samen voor een afsluitende borrel. Wij geven garantie op veel gezelligheid en nieuwe contacten!! Je geeft je per email op voor deze avond. Uiterlijk 1 week voor aanvang, ontvang je de “details”, bijvoorbeeld  welk gerecht je verzorgt en voor hoeveel personen (max. 4 tot 8). Jij treft vervolgens voorbereidingen voor het toegewezen gerecht met een bijpassend drankje  bij jou thuis. Je weet echter NIET vooraf wie er tijdens deze gang bij jou aan tafel schuiven. Deze gang mag je vervolgens geheel naar eigen wens invullen. Dat hoeft echt geen culinair hoogstandje te zijn, maar het zou leuk zijn als het thema “Daar zit muziek in” op de één of andere wijze naar voren komt in de vorm van een specifiek gerecht, tafeldecoratie, een grappige “menukaart” of een leuk muzikaal idee. De kosten voor de verzorging bij jou thuis zijn voor eigen rekening. Na elke gang wissel je van “locatie” en dus ook van gezelschap, waardoor het elk uur weer een verrassing is, bij wie, maar vooral met wie je de tafel deelt.

Kortom, een “table d’hôte” die steeds wisselt. De afstand die je tussen de gangen aflegt is beperkt, want je blijft in Lindeveld. De wisselingen wijzen zich vanzelf. Koppels blijven die avond overigens wel steeds samen, maar wij vinden het juist ook leuk als alleenstaanden zich melden voor deze avond. “Koppels” mogen die avond uiteraard ook voor de gelegenheid samengesteld zijn, bijvoorbeeld 2 buurmannen of 2 vriendinnen, mits er 1 adres is voor het toegewezen gerecht. Ook voor vegetariërs is er een oplossing, als je dit vooraf aangeeft. Schroom dus niet en ga deze lekkere muzikale uitdaging aan. “Soul” soepen, “klassieke kabeljauw”, “schlager” salades, “zumba” zalm, een  bief “ballad”, een “hip hop” haantje,  of een ijsje met “discodip”: we zien het graag voorbij komen!

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier voor 15 september 2019:

Deelname aan het buurtdiner is inmiddels erg populair. En wegens beperkte capaciteit, geldt een maximum van 50 deelnemers. Verzeker je daarom snel van een lekker plekje!!