Je bekijkt nu Appeltaartmatinee

Appeltaartmatinee


Evenementgegevens


Misschien bent u wel een groot theaterliefhebber en pluist u graag de nieuwe theatergids helemaal uit op zoek naar mooie voorstellingen die Parkstad Limburg Theaters ons biedt.
Of bezoekt u juist zelden het theater, omdat u vindt dat een theaterbezoek erg duur is. Wellicht mist u een theatermaatje of bent u slecht ter been en lukt een ritje naar het theater niet meer zo goed. Veel te jammer om hierdoor een theaterbezoek uit te stellen of zelfs te missen. Parkstad Limburg Theaters biedt regelmatig een zogenaamd ‘Appeltaartmatinee’ aan. De naam zegt het; na afloop van elke voorstelling serveert het theater een gratis kop koffie of thee met een heerlijk stuk appeltaart.
U geniet vooral van jong en lokaal talent. De grote musici van morgen!

Stichting Lindeveld wil graag samen met u op zondag 12 december een Appeltaartmatinee in theater Heerlen bezoeken. Tijdens deze voorstelling presenteren de zangtalenten van het conservatorium Maastricht zich met een gevarieerd operarepertoire. Een fantastische combinatie van zang en na afloop een stuk appeltaart dat samen beter smaakt dan de beste appeltaart.
Bent u slecht ter been? Geen nood, wij halen u thuis op!

Aanmelden kan tot 15 november 2021:

AANMELDEN KAN NIET MEER.