Je bekijkt nu Appeltaartmatinee met Paul van Loo

Appeltaartmatinee met Paul van Loo


Evenementgegevens


Misschien ben je wel een groot theaterliefhebber en pluis je graag de nieuwe theatergids helemaal uit op zoek naar mooie voorstellingen die Parkstad Limburg Theaters ons biedt.
Of bezoek je juist zelden het theater, omdat je vindt dat een theaterbezoek erg duur is. Wellicht mis je een theatermaatje of ben je slecht ter been en lukt een ritje naar het theater niet meer zo goed. Veel te jammer om hierdoor een theaterbezoek uit te stellen of zelfs te missen. Parkstad Limburg Theaters biedt regelmatig een zogenaamd ‘Appeltaartmatinee’ aan. De naam zegt het; na afloop van elke voorstelling serveert het theater een gratis kop koffie of thee met een heerlijk stuk appeltaart.

Ons geplande bezoek aan het Appeltaartmatinee in het Parkstad Limburg Theater van 12 januari heeft helaas niet kunnen plaatsvinden. Nu mogen de theaters inmiddels weer
volop bezocht worden en dus willen we weer samen met jullie ook ons theater in Heerlen bezoeken. Een heerlijk concert met liedjes in het Limburgs, Nederlands, Engels, Frans en Duits.
Paul van Loo brengt op 8 mei om 12:00 uur zijn luisterliedjes naar Parkstad Limburg Theater Heerlen. Stichting Buurtbelangen Lindeveld wil graag jullie in de gelegenheid brengen om samen
deze voorstelling te bezoeken. Aan een bezoek aan de voorstelling zijn voor bewoners van Lindeveld geen kosten verbonden.
Indien gewenst zorgen wij ook voor het vervoer naar het theater.

Aanmelden kan, voor 5 april, via onderstaand formulier: